Zoho Analytics – Kompletna BI platforma

Od različitih izvora podataka do poliranih izveštaja, ova BI platforma nudi rešenje na svakom koraku. Lako se povezuje sa ostalim vašim
softverskim alatima, bazama podataka i tabelama po sektorima, pružajući potpuni pregled vašeg preduzeća. Toliko je intuitivno i lako za
korišćenje tako da svako može da prati trendove iz različitih skupova podataka, nadgleda postavljene metrike i indikatore (KPI) i donosi adekvatne poslovne odluke usmerene tačnim i pravovremenim informacijama.

Sa Zoho analitikom uz pomoć raznovrsnih uvida u poslovanjepreduzeće sa lakoćom prelazi u akciju i nastavlja da razvija svoje poslovanje. Platforma je izvorno integrisana sa svim drugim Zoho aplikacije i sadrži preko 250 različitih konektora i integracija za softvere i tehnologije koje već koristite, tako da pokriva sve glavne igrače u oblasti poslovnog softvera i mnogo toga još.

Zoho Analitics prikuplja i analizira podatke u potrazi za vrednim poslovnim informacijama. Olakšava isticanje kritičnih poslovnih trendove, pretvara uvide u jasne aktivnosti i poboljšava krajnji rezultat organizacije. Rešenje u industriji koje pokriva sve, od pripreme podataka do kontrolne table sa izveštajima i vizuelizacijom podataka, sve u jednom alatu jednostavnom za korišćenje. Izuzetno jednostavan i intuitivan za korišćenje na svim nivoima stručnosti — od najsofisticiranijih gurua analitike do osoblja koje radi na opštim administrativnim zadacima. Sve to dolazi uz delić cene koju bi ste izdvojili za druge analitičke BI alate.

  • Povezivanje sa vašim izvorima podataka – automatizacija uvoza podataka
  • Priprema i modelovanje podataka
  • Vizualizacija i izdvajanje skupova podataka
  • Saradnja, deljenje i objavljivanje tabli sa izveštajima, ključnim metrikama itd.