NETSUPPORT SCHOOL

Netsupport School je prvorazredno softversko rešenje za upravljanje i obuku u računarskom kabinetu, koje omogućava predavačima da podučavaju, nadgledaju i komuniciraju sa jednim, grupom polaznika ili celim kabinetom. Kombinujući napredne alate za nadgledanje računara, prezentovanje gradiva, beleška i komentare kao i paket za testiranje znanja, kontrole pristupa aplikacijama i Internetu, automatizovanje nastavnog plana, upravljanje štampom, instant porukama, nadgledanjem sadržaja i sigurnosti, poslednja verzija NetSupport School je sposobna da odgovori na sve zahteve i potrebe današnje moderne učionice.

Dostižući izazove i praćenjem zahteva savremene učionice, NetSupport School pruža mogućnost orkestracije i pružanja različitih sadržaja, sarađuje zajedno i nadgleda računare učenika, osiguravajući da se celokupna pažnja i fokus učenika zadržavaju u svakom trenutku. Nema skrivenih dodataka: sve funkcije su uključene kao standard, uključujući module posebnog nastavnika, asistenta nastave i tehničar konzolu.

NetSupport nudi softver za upravljanje nastavom u računarskom kabinetu na svim vodećim platformama, tako da ako vaše okruženje to zahteva, možete se uveriti da nastavnik može da se poveže sa mešanom grupom učenika, i svaki koristeći različitu platformu. Počeli smo pre 25 godina kao rešenje za Windows i od tada smo odgovorili na razvojne potrebe dodavanjem podrške za Mac i Linux računare i, nedavno, Android, iOS iChromebook.

Verzija 12 donosi uvod u potpuno nov dodatak, izvornu nastavničku aplikaciju za Windows 10, dizajniranu da iskoristi prednosti mobilnog predstavljanja gradiva i kontrole na Windows 10 uređajima osetljivim na dodir.

NetSupport School je dizajniran da radi besprekorno preko žičnih i bežičnih mreža sa desktop računarima, prenosnim računarima ili tabletima i za upotrebu u tradicionalnim okruženjima ili okruženju tankih/thin i nultih/zero klijenata ili virtualizovanim okruženjima. NAša je preporuka svakako korišćenje virutalizovanog okruženja sa nultim/zero klijentima. Više detalja o tom možete pogledati ovde.

Nadgledanje, upravljanje, orkestracija i saradnja u učionici = NetSupport School

Preuzmite brošuru: Pogledajte nove mogućnosti ili preuzmite besplatnu verziju za 40 računara i otkrijte prednosti NetSupport School softvera.Galerija :